Decorul de Anul Nou, meșteșugurile și decoupage-l chiar tu - 10 idei

Înainte de sărbătorile de Anul Nou toată lumea vrea ceva nou și proaspăt. Prin urmare, toată lumea este angajată în căutarea de idei de decor de Anul Nou cu propriile mâini.

Dulap decorativ

La fiecare masă de Anul Nou există o sticlă de șampanie.

 1. Protejați eticheta superioară cu bandă adezivă, apoi aplicați un strat de vopsea acrilică albă pe suprafața flaconului.
 2. Luați un șervețel de Crăciun, separați stratul superior și îndepărtați încet cea mai frumoasă parte a imaginii.
 3. Răspândiți o bucată de șervețel cu clei și puneți-o pe o sticlă vopsită. Umpleți șervețelul cu o perie.
 4. Acoperiți din nou partea superioară a flaconului cu vopsea, blocând ușor șervețelul.
 5. Acoperiți sticla cu mai multe straturi de lac transparent, faceți o inscripție de salut și legați un arc.

Exemplul video de decor de Anul Nou

Faceți un decor de Anul Nou cu propriile mâini este ușor. Nu sunt necesare materiale costisitoare. Efectul oferit de decor va fi fantastic.

Craftul de Craciun

În această secțiune, îmi ofer meseria mea de Anul Nou. Sper sincer că vor fi interesante. Seturile de Craciun de Craciun, voi lua in considerare cele trei optiuni cele mai de succes si mai simple. Vor fi necesare: fire, butoane, margele, baloane, servetele, hartie, carton.

"Pomul de Crăciun acoperit de zăpadă"

 1. Îndepărtați serverele alb și verde într-o grămadă (3 verde, 3 alb, 3 verde). În colțurile șervețelului se fixează capsatorul, apoi se cristalizează cercurile.
 2. Tăiați în jurul cercurilor cercuri. Rezultatul este recoltarea de crengi de molid de zapada.
 3. Luați o foaie groasă de hârtie și trageți un cerc cu un diametru de 40 cm. Tăiați cercul cu foarfece, apoi tăiați la mijloc.
 4. Împărțiți cercul pentru a crea un con și sigiliu.
 5. Lipiți crenguțele de molid la baza hârtiei groase.

"Bile de Crăciun"

Pentru fabricarea meșteșugurilor veți avea nevoie de un balon obișnuit, un ziar vechi, un lipici mic, o panglică, un pachet de șervețele și o vopsea acrilică albă.

 1. Balonul se umflă la dimensiunea unui măr.
 2. O foaie de ziar pentru a sparge piese mici.
 3. Lipiți bucăți de ziare pe minge.
 4. Coated cu zugrăvire ziar acoperită cu vopsea acrilică.
 5. Din șervețelul multistrat pentru a alege complotul pentru minge și tăiați.
 6. Plăcuțe șervețele lipite pe minge
 7. Atașați un arc de panglici la minge.

"Cartea de Anul Nou"

Pentru a crea o capodoperă veți avea nevoie de carton colorat, de hârtie, de bomboane de bomboane, de hârtie colorată de culoare aurie și de aur, panglică și sclipici. În timpul lucrului utilizați o riglă, cuțit de construcție, lipici, foarfece.

 1. Pe o bucată de hârtie pentru a desena o imagine asociată cu Anul Nou. Un pom de Crăciun, un om de zăpadă, câteva fulgi de zăpadă vor face.
 2. Luați un carton, pliați pe jumătate. Faceți o pliere dreaptă va ajuta conducătorul. Pe linia formată pentru a ține cuțitul de papetărie. Foița nu este tăiată.
 3. După ce ați făcut o hartă pentru o carte poștală, preluați decorul de bază. Lipiți o bandă de hârtie de aur de-a lungul semifabricatului. Puteți utiliza modele și flori realizate din împachetări.
 4. Imaginea desenată anterior este tăiată în pătrate mici.
 5. Pregătiți baza pentru compoziție. Din carton se taie mai multe dreptunghiuri de dimensiuni diferite. Un dreptunghi este puțin mai mare decât celălalt.
 6. Lipiți cel mai mare dreptunghi la bază, cel mai mic pe partea de sus. Având în vedere dreptunghiurile, lipiți compoziția de pătratele de sus.
 7. Diversificați imaginea adăugând elemente de hârtie de aur și argint. Puteți folosi pene, paiete, panglică.
 8. Pentru a decora partea inferioară a cărții finite cu modele lucioase, adăugați câteva fulgi de zăpadă și o inscripție tematică.

Făcând rapid cu meșteșugurile, puteți să vă gândiți când să vă duceți în vacanță. Dacă faceți ceva diferit pentru sărbătorile de Anul Nou, asigurați-vă că ați împărtășit-o cu mine. Mă voi bucura de orice sfat și recomandări.

Artizanat de hârtie

Îți voi spune ce artizanat de Anul Nou poate fi ușor realizat din hârtie obișnuită. Materialul este perfect pentru a face cadouri, cărți, decorațiuni de Crăciun, obiecte de decor interior.

Pom de Crăciun

Simbolul principal al Anului Nou este pomul de Crăciun. Opțiunile de producție sunt multe. Cel mai simplu pom de Crăciun este din carton. Veți avea nevoie de lipici și de câteva coli de hârtie colorată.

 1. Pentru a face un con de carton. După hârtie verde lipită și decorați cu elemente decorative colorate.
 2. Dacă nu există hârtie colorată, luați panglici, arcuri și țigări.

jucărie

 1. În formă de pom de Crăciun, puteți să jucați o jucărie de Anul Nou. Pe o bucată de carton trageți o figură de pom de Crăciun și tăiați cu foarfece.
 2. Banda cu hârtie colorată și decora. Atașați o buclă.
 3. Pomii de Crăciun sunt gata.

fulgi de zăpadă

Este timpul să faceți niște fulgi de zăpadă.

 1. Poate fi tăiat dintr-un șervețel obișnuit, carton gros sau hârtie subțire.
 2. Dacă doriți să obțineți o lucrare deschisă și un fulg de zăpadă elegant, este suficient să faceți cât mai multe sloturi posibil.
 3. Figura de zăpadă interesantă, realizată din butoane și câteva benzi de hârtie.

Decupajul de Anul Nou o faci singur

Mulți oameni știu despre tehnica decupajului. Transformă un obiect obișnuit într-o operă de artă.

Stăpânește decupajul chiar și un începător. Ce fel de elemente pot fi transformate? Aproape totul. Puteți schimba cu ușurință sticla șampaniei, care va decora masa de Anul Nou, va crea lumanari unice, va decora jucăriile de Anul Nou.

Bilele de Crăciun în tehnica de decupaj

Veți avea nevoie de mici bile din plastic, adeziv, vopsele acrilice, perii, șervețele de Crăciun, o paletă pentru vopsele, lac acrilic, burete, gris și spangle.

 1. Se toarnă un pic de vopsea alb pe paletă. Folosind un burete de bucătărie, aplicați vopseaua pe suprafața mingii. Vopseaua imită zăpada.
 2. Nu este necesară vopsea vopsite. Este suficient să atingeți suprafața mingii cu un burete. După pictura, lăsați-l să se usuce timp de aproximativ o oră.
 3. Pregătiți servetele. Acestea sunt baza decupajului. Stratul superior, pe care modelul de Anul Nou, este separat de șervețel. Fragmente de utilizat, tăiate cu foarfece.
 4. A sosit timpul să decoupage bile. Lipiți PVA diluat cu apă în proporții egale. Lipiți fragmentele de pe minge din centru, deplasându-vă la margini. Decorați toate bilele.
 5. Bilele de burete acoperite cu vopsea de diferite culori. Asigurați-vă că vopseaua nu intră pe fragmentele lipite. După uscarea lacului de bile.
 6. Decorare suplimentară. Într-un recipient mic, pentru a amesteca vopseaua albă cu grâu. Amestecul rezultat ar trebui să semene cu o masă groasă. Vopsea perie pentru a pune pe bile în locuri de zăpadă.
 7. Pentru a face ca acoperirea de zăpadă să strălucească și să strălucească, decorați cu spangle. Stick lac, nu adeziv.

Tehnica Decoupage este potrivită pentru decorarea bilelor de Crăciun de diferite diametre.

Lumini de Crăciun o faci singur

Când oamenii se pregătesc pentru Anul Nou, apare instantaneu o dispoziție festivă, în casă domnește o atmosferă specială.

Vă prezint câteva scheme de lumini de Crăciun. Pentru fabricarea ghirlandelor este nevoie de o hârtie ondulată multi-colorată, lipici, foarfece ascuțite. Nu este nevoie de nimic greoi și scump.

"Ghirlanda obișnuită"

 1. Luați hârtie ondulată și tăiați o bandă de 4 cm lățime. Îndoiți-vă la jumătate.
 2. Pe marginea opusă curburii, faceți tăieturi pe hârtie după 0,5 cm, fără a ajunge la îndoire la aproximativ 1 cm.
 3. Rotiți ghirlanda. Dacă doriți să obțineți o decorare mai spectaculoasă, utilizați benzi lipite de hârtie ondulată de diferite culori.

"Spirala Garland"

 1. Pentru a face bijuteriile, pregătiți o bandă de hârtie ondulată de 5 cm lățime. Coaseți cu un ac și cusături filetate în centrul benzii.
 2. Răsuciți ușor banda pentru a forma o spirală frumoasă.
 3. În cele din urmă, dizolvați ușor banda. Ca rezultat, ghirlanda va deveni mai frumoasă. Atingerea finală este fixarea capetelor filetului la marginile ghirlandei.

"Snake Garland"

 1. Pregătiți două benzi de hârtie ondulată. Patru centimetri suficient de largi. Stretch-ul pentru cataramă se îndreptă.
 2. Răspândiți capătul benzii roșii cu adeziv și lipiți-o cu capătul benzii verzi într-un unghi drept. Pentru a arunca o bandă roșie printr-o joncțiune a capetelor pe o bandă verde și la nivel.
 3. Alunecați banda verde prin joncțiune și aliniați-o.
 4. Așezați benzile în straturi. Cu cât sunt mai multe straturi, cu atât este mai mare probabilitatea ca produsul să se prăbușească. Acționați cu atenție.
 5. După intercalarea benzilor de decupare și a capetelor de lipire.

Asigurați-vă lumina de Crăciun enumerate propriile mâini este ușor. Chiar și copiii vor face față sarcinii, sub supravegherea adulților. Munca creativă comună este o sărbătoare care dă o mulțime de emoții pozitive și bună dispoziție. Ghirlandele făcute vor decora pomul de Crăciun și vor servi ca un instrument de decorare pentru camera festivă.

Decorarea casei cu ghirlande, felinare și alte elemente de decor, oamenii pregătesc locuințe pentru Anul Nou. Oricare dintre articolele vândute în supermarket sau punct specializat. Nu fac asta, dar fac bijuterii cu mâinile mele. Cu banii pe care îi salvez, cumpăr bacanie și pregătesc prăjituri de Crăciun.

Sper că materialul va ajuta la transformarea casei într-un adevărat basm. Apoi, miracolele trebuie să se uite la lumina din mijlocul Anului Nou. Mult noroc și bună dispoziție!

Vizionați videoclipul: Tradiții secuiești. Szekler traditions. Székely hagyományok (Februarie 2020).

Lasă Un Comentariu