Cum de a alege un loc de petrecere corporativă de Anul Nou - 23 de sfaturi

Oamenii merg la locul de muncă unde câștigă bani, fără de care este greu de imaginat. În fiecare zi se întâlnesc cu colegii și petrec mult timp cu ei în birou. În ajunul sărbătorilor de Anul Nou, echipa se adună și se gândește la locul în care sărbătoresc petrecerea de corporație de Anul Nou.

Cum de a alege un loc pentru petrecerea corporativă de Anul Nou

Întreprinderile încep să se pregătească pentru petrecerea de Anul Nou la începutul toamnei. Prin urmare, este posibil să rezervați un loc, să creați un program de divertisment, să comandați servicii de vacanță, să economisiți bani. Companiile care se ocupă de problemele organizaționale în ultimul moment trebuie să cheltuiască mult mai mulți bani.

Pentru companii, concediul de Anul Nou este o perioadă plină de evenimente. O sărbătoare populară corporativă este considerată o petrecere corporatistă luminată în interior. Unele companii, spre deosebire de vreme, celebrează Anul Nou sub formă de activități în aer liber.

Ce loc oferă maximă distracție și plăcere la un cost minim? Răspunsul la întrebare se așteaptă mai jos. Vă aduc la cunoștință sfaturi și opțiuni pentru petrecerea de corporație de Anul Nou.

Cluburi, cafenele și restaurante

Asemenea locuri sunt populare. Este rece afară, iar Anul Nou este o sărbătoare care ține pasul cu dezbaterile și este însoțită de felicitări reciproce. Adevărat, oamenii s-au săturat de întâlniri cu restaurantul, deci trebuie să vă străduiți să organizați un eveniment corporativ neobișnuit.

Contactați o agenție specială care organizează astfel de evenimente. Datorită bogăției experienței, personalul său va oferi un program cu momente spectaculoase, glume amuzante, glume practice și glume interesante. Dacă în timpul selecției există dificultăți, din nou, specialistul va asista. El vă va ajuta să alegeți o instituție, să ridicați un meniu, să comandați un tort, să calculați cantitatea de alcool.

Regiunea Moscovei

În imediata apropiere a Moscovei există multe hoteluri. Aceste instituții vă permit să combinați o petrecere solemnă cu o recreere activă. Acest eveniment durează trei zile.

 1. În mod tradițional, prima zi este dedicată întâlnirilor luminoase, conferințelor de afaceri și evenimentelor corporative de la Anul Nou.
 2. A doua zi vă va plăcea compania cu un picnic corporativ, o excursie fascinantă la localitățile și rezervațiile din jur, o continuare a celebrării în clădirea hotelului.
 3. A treia zi este etapa finală.

Hoteluri moderne în apropiere de Moscova oferă totul pentru evenimente corporate.

Recreare activă

Dacă frigul de iarnă nu este teribil pentru echipă și angajații doresc o aventură incredibilă, organizați o petrecere de birou sub formă de activități în aer liber. Există mai multe opțiuni pentru recreere colectivă activă.

 1. Prima opțiune prevede organizarea de divertisment activ, de a participa la oricine poate, indiferent de vârstă.
 2. A doua opțiune este reprezentată de paintball, jeepuri, cai și alte activități de divertisment active.
 3. A treia opțiune este cea mai extinsă corporație. În acest caz, nu este necesară o pregătire specială, dar va trebui să faceți rezervă pe nervi, deoarece implică târâtoare, alpinism și chiar parașutism.

Indiferent de opțiune, la sfârșitul unei petreceri.

Excursie de Anul Nou

Această versiune a partidului de corporație de Anul Nou este destul de economică, dar în termeni de distracție nu este inferior altor tipuri.

 1. În ziua în care puteți merge la echipă într-un loc istoric, rezervație sau conac. Aceasta este o mare oportunitate de a avea un an bun.
 2. Dacă nu puteți alege, ajutați experții în organizarea de evenimente corporative de Crăciun. Ei vor răspunde la toate întrebările și vor furniza informații utile.

birou

 1. Pentru petrecerea de corporație de Anul Nou necesită doar o cameră spațioasă. Dacă nu există fonduri pentru a închiria un loc, organizați o petrecere în birou.
 2. Decorați sala, amenajați iluminatul, decorați pomul de Crăciun și cumpărați cadouri. Restaurantele oferă gustări și tratamente.

Nava cu motor

Navele moderne merg în liniște pe fluviul Moscovei, indiferent de sezon. Nava cu motor va oferă confort, bucătărie și servicii.

 1. Revelionul corporației de pe corabie - scump. Adevărat, emoțiile și impresiile pe care le primesc angajații vor compensa mai mult costul închirierii unui "restaurant plutitor".
 2. Dacă această opțiune este potrivită, verificați compania care oferă nava închiriere, condițiile și plata.

Locul neobișnuit

Dacă aceste opțiuni pentru părțile corporative nu sunt satisfăcute sau doar obosite, acordați atenție locurilor neobișnuite.

 1. Organizarea unui partid corporativ este redusă la obligativitatea unui loc sau eveniment neobișnuit. Este vorba despre olimpiade, competiții, cazinouri etc.
 2. Dacă intenționați să organizați un astfel de eveniment, trebuie să țineți cont de concept și de audiență.
 3. A organiza o astfel de vacanță fără ajutorul experților nu va funcționa.
 4. Cererea pentru astfel de petreceri corporative și organizarea lor este imensă, trebuie să contactați agenția în avans.

După cum puteți vedea, există multe opțiuni. Organizarea organizațiilor de partid este un element important al culturii întreprinderii. În fiecare oraș, companiile organizează evenimente pentru angajați și uneori invită clienți și parteneri.

Astfel de întâlniri se desfășoară anual. Companiile sărbătoresc zilele de naștere, sărbătorile din 8 martie și Anul Nou. Vacanța creează o relație bună în echipă, ridică potențialul angajaților, consolidează imaginea companiei, formează spiritul interior al echipei.

În timpul evenimentelor, angajații comunică și învață despre colegii lor multe lucruri interesante. În timpul zilelor lucrătoare nu există o astfel de posibilitate, deoarece abilitățile de lucru și de afaceri se află în prim-plan.

Vizionați videoclipul: I Am Fishead 2011 - psihopatul corporatist dopat RO (Februarie 2020).

Lasă Un Comentariu