Unde să mergeți pentru sărbătorile de Anul Nou

Sărbătorile de Anul Nou sunt programate pentru celebrarea Anului Nou. În timpul weekend-urilor lungi, oamenii merg la prieteni, fac schimb de cadouri, șampanie și fructe, felicitări și dorințe. Unii petrec vacanța de Anul Nou pe canapea, uitându-se la televizor.

Opțiuni ieftine

Sărbători de Anul Nou - un motiv de odihnă. Uneori, atingerea efectului maxim este însoțită de cheltuieli financiare semnificative, dacă nu găsiți un loc unde vă puteți relaxa ieftin.

În mod tradițional, oamenii sărbătoresc Anul Nou după cum urmează. Aceștia pun masa, cumpără cadouri, petrec timp de gătit. Nu uitați de curățenie, punerea în ordine, coafura de Anul Nou și cumpărarea unei rochii. Poate e mai profitabil să mergi în străinătate cu familia ta?

 1. Cumpararea unui bilet este mai buna pentru cateva luni inainte de sarbatori. Dacă achiziționați un tur în mijlocul verii, puteți economisi cel puțin 25% din cost.
 2. Decideți țara pe care intenționați să o vizitați. Notați-vă pe lista de sărbători, care în aceste țări se încadrează la sfârșitul lunii decembrie. Lista trebuie să conțină un Crăciun catolic. Americanii și europenii, pentru care această sărbătoare este cea mai iubită, îl celebrează pe 25 decembrie. Ei se pregătesc foarte atent pentru această zi decorând case și străzi.
 3. Asigurați-vă că includeți în lista de Crăciun și Anul Nou ortodox, întâlnite în Europa de Est și în țările CSI.
 4. În condițiile vieții moderne, chiar și într-un hotel egiptean, este comun pentru această sărbătoare să înființeze o masă largă de banchete.
 5. Lista este gata. Acum determinați data.

Praga

Agențiile de turism reduc costul voucherelor de Revelion după sărbători. Cea mai mare colaps de preț se observă după 10 ianuarie.

 1. Sărbătorile săptămânale de Anul Nou în Praga, începând cu data de 28 decembrie, pentru o persoană costă de la 600 de euro.
 2. Dacă mergeți la capitala cehă după 7 ianuarie, costul va fi redus cu o treime. Dacă vă deplasați la Praga pe cont propriu, cu transferuri, reducerea poate ajunge la 50%.

Praga de Anul Nou

Egipt

Costul sărbătorilor de Crăciun în Egipt după Crăciun este de la 350 USD pe persoană. Țările exotice nu sunt prieteni cu Anul Nou ieftin.

Tailanda

Turul pentru Anul Nou costă de la 700 $ pe persoană. În ajunul Anului Nou, cina pentru o persoană costă cel puțin 250 de dolari.

După cum puteți vedea, nu am putut da un răspuns exhaustiv întrebării. În fiecare țară în ajunul Anului Nou, prețurile cresc rapid. Dacă visezi la vacanțe ieftine, pune-le la o parte pentru o săptămână după sărbători.

Cele mai bune locuri pentru vacanța de Anul Nou cu copiii

Anul Nou este o vacanță de iarnă magică. Adulții și copiii așteaptă cu nerăbdare acest lucru. Spiritul unic al celebrării forțează să crezi într-un miracol, iar sărbătorile minunate sunt o ocazie excelentă de a socializa în familie.

Sărbătorile de Anul Nou oferă o oportunitate de a merge în vacanță cu întreaga familie și de a îmbogăți corpul cu o parte din impresiile noi.

Astfel încât inconvenientele vieții de zi cu zi nu umbresc restul și sărbătorile cu copiii au fost un succes, a crea un traseu interesant și a oferi totul

Vacanță în Rusia

 1. Mare Ustyug. Destinația cea mai populară în perioada de vacanță este Great Ustyug - locul de naștere al lui Moș Crăciun. Ei călăresc saniele, iau parte la concursuri de snowmobile, patinaj sau schi.
 2. Oamenii primesc acces la camere confortabile în hotel, servicii bune, jocuri interesante și atracții, spectacole teatrale.
 3. În Veliky Ustyug vizitați grădina zoologică, grădina de iarnă, palatul vrăjitorului. În timpul excursiei, Moș Crăciun va prezenta personal copiii cu daruri și va fi fotografiat.
 4. Kostroma. Uită-te la Kostroma - patria de la Snow Maiden. Turnul său de lux este situat pe malurile Volgăi. Nepoata bunicului Frost se distrează pentru copii: se plimba prin săli de gheață, vizite la muzee și chiar o fermă cu elci.
 5. Coast. Programul de excursii oferă înot în mare, plajă, vizite la atracții. Puteți merge la Baikal înghețat. Unica frumusețe a lacului va rămâne pentru o lungă perioadă de timp în amintiri.

Vacanțe în Europa

Dacă doriți să vă petreceți o vacanță de familie într-o țară europeană, mergeți în Franța. Acesta va încânta atracțiile renumite, bucătăria rafinată și stațiunile de schi. Crede-mă, copiii vor fi încântați de Disneyland și Castelul Monte Cristo.

Am împărtășit opinia mea despre concediul de Anul Nou cu copiii. Bineînțeles, părerea mea poate să nu coincidă cu viziunea ta asupra situației, pentru că fiecare persoană are propria sa gust și viziuni asupra vieții.

Unde să petreceți sărbătorile de Anul Nou în Europa

În timpul iernii, Europa este încântătoare, în primăvară este proaspătă, iar vara aceasta apare în toată gloria ei, în toamna pe care o admiră.

Îți voi spune ce orașe europene sunt potrivite pentru sărbătorile de Anul Nou.

Iarna Praga

 1. Europenii ca iarnă Praga. Ei visează să mărturisească magia creată de locuitorii orașului și de mama natură. Indiferent de vreme, în decembrie, capitala cehă este acoperită cu zăpadă albă.
 2. Oamenii participă cu plăcere la sărbătorile de sărbătoare și urmează de bună voie tradițiile cehe, ceea ce face ca șederea în oraș să fie interesantă și de neuitat.
 3. O parte integrantă a sărbătorilor de la Praga - personaje de Crăciun, Sf. Nicolae, diavoli și îngeri. Acești participanți la celebrarea universală joacă pe străzile spectacolelor teatrale care îi conduc pe adulți în plăcere și amuză pe copii.
 4. Praga de Anul Nou se distinge prin focuri de artificii luminoase, festivități, atmosferă zgomotoasă și zgomotoasă. Excursie de Anul Nou la Praga - calea către basm.

Roma, Veneția, Londra, Berlin, Amsterdam

 1. Roma oferă o oportunitate de a vedea Moș Crăciun, păstori cu ghimpe și bucurați-vă de gustul salatelor minunate de Anul Nou.
 2. Veneția își întâmpină oaspeții cu vânzări deosebite, străzi de lux, gondole și măști de carnaval. Iarna este cel mai bun moment pentru a vă familiariza cu comorile culturale și arhitecturale din Italia.
 3. Londra în mod tradițional sărbătorește Anul Nou cu vânzări deosebite, patine de gheață cu intrare gratuită, o paradă uriașă.
 4. Oaspeții din Berlin pot participa la cursa Blinny. Acțiunea principală a Anului Nou se desfășoară în aer liber la Poarta Brandenburgului.
 5. În timpul sărbătorilor de Anul Nou, Amsterdam se aseamănă cu un brad spumos. Numeroase poduri de-a lungul canalului sunt decorate cu ghirlande festive.

Oriunde te duci, distracția și bună dispoziția te așteaptă peste tot. Dacă visezi la o vacanță de iarnă europeană, pune lucrurile departe, uita de probleme și du-te. Europa se va întâlni cu un kaleidoscop al festivităților de Anul Nou, care vor rămâne în memorie pentru viață.

Unde să petreceți sărbătorile de Anul Nou în Rusia

Nu toată familia poate să se odihnească într-o țară caldă în timpul iernii sub razele soarelui tropical. Unii nu vor să meargă la Anul Nou într-o țară străină, deoarece în Rusia există o mulțime de locuri unde puteți petrece vacanțe de Anul Nou.

 1. Patria bunicului Frost. Chiar dacă copilul nu crede în Moș Crăciun, o excursie la Veliky Ustyug va aduce o mare plăcere. Orașul se distinge prin aer curat, climă blândă, păduri de pin, natura uimitoare.
 2. Anul Nou din Petersburg. În timpul iernii, orașul este neobișnuit de frumos.
 3. Soci. Dacă aveți noroc, aerul se încălzește până la 15 grade. Infrastructură dezvoltată, natură frumoasă și hoteluri de primă clasă.
 4. Krasnaya Polyana. Pârtii de schi, peisaje montane, nori albi care par să se întindă pe vârfurile munților.
 5. Regiunea Moscovei. Case frumoase care sunt celebre pentru sărbători și bile. Localnicii orașului onorează tradițiile și oferă odihnă minunată.
 6. Homeland Snow Maiden. The Snow Maiden nu sa născut în locul unde locuiește Moș Crăciun. Coliba ei se află pe teritoriul vechiului oraș rusesc Kostroma. În cabană există o cameră de gheață, temperatura în care este de 15 grade sub zero. Interiorul camerei, mese, scaune, pereți sunt din gheață. Chiar și ochelarii de pe bar sunt înghețați. Acestea sunt doar tincturi.
 7. Zăpadă safari. O astfel de plăcere oferă lui Altai. Puteți merge pe un SUV modern în locurile sălbatice, care se deplasează pe drumurile acoperite de zăpadă. În timpul călătoriei, vă puteți angaja în fotografiere, contemplați animalele și după ce ați oprit pentru a merge la snowboard sau schi. La intoarcerea in tabara, o baie cu miere parfumata si plante locale asteapta.
 8. Dacă opțiunile enumerate nu sunt potrivite, acordați atenție Ucrainei. Este cunoscută pentru situri istorice excelente, stațiuni de schi, bucătărie unică.

Nu contează unde vă petreceți sărbătorile de Anul Nou, vă doresc o vacanță plăcută! Apreciați și iubiți oamenii care sunt mereu acolo.

Anul Nou Moscova

Dacă doriți să celebrați sărbătoarea în mod vechi, faceți-o. Acoperiți o masă chic, pregătiți cadouri și costume, cumpărați focuri de artificii, faceți decorațiuni de Crăciun și decorați pomul de Crăciun. Încercați să faceți celebrarea diferită de cea anterioară.

A doua zi, mergeți la o familie pentru o plimbare pe străzile orașului natal. În timpul călătoriei puteți viziona un teatru sau o cafenea, puteți vizita un centru de divertisment sau un patinoar. O mulțime de distracție. Mult noroc pentru tine!

Vizionați videoclipul: 15 DIY pentru o PETRECERE REUSITA de REVELION ANUL NOU. AndreaStyles (Ianuarie 2020).

Lasă Un Comentariu