În cazul în care mai bine pentru a sărbători Anul Nou: în Rusia sau în străinătate?

După o vară fierbinte și toamnă ploioasă, iarna vine împreună cu focuri de artificii de Anul Nou și lumini festivale. Deci, este timpul să ne gândim unde să sărbătorim distracția și originalul de Anul Nou, astfel încât sărbătoarea a fost interesantă și distractivă.

5 opțiuni optime pentru întâlnirea cu Anul Nou

Sărbătorile de Anul Nou sunt însoțite de așteptări incitante, de probleme plăcute și de elaborarea programelor de divertisment.

Voi împărtăși gândurile mele despre asta. În fiecare an, sărbătorirea zilei dvs. preferate din acest an riscă să devină o distracție tristă la masă, care se poate transforma într-o băutură banală de băuturi alcoolice. Dar Anul Nou ar trebui să fie o plimbare zgomotoasă și veselă, însoțită de biscuiți și de jocuri active.

Pentru a înțelege unde este mai bine să petreceți sărbătorile de Anul Nou, luați în considerare câteva opțiuni.

 1. Cercul familiei. Mulți întâlnesc Anul Nou în cercul de domiciliu. Ele stau în fața televizorului, urmăresc emisiunile de televiziune de Anul Nou, admir copacul decorat cu jucării de Anul Nou, ascultă felicitări și ridică ochelari în bătălia de la chimiști. La fel și oamenii care nu-i plac noaptea treaz și companii zgomotoase.
 2. Restaurant sau club de noapte. Dacă v-ați dus la una dintre aceste instituții în ajunul Anului Nou, veți găsi un membru al unui program distractiv și interesant de divertisment. Această opțiune este minunată pentru cuplurile și iubitorii de companii zgomotoase.
 3. Închiriați o casă sau un apartament. Această opțiune este populară în rândul persoanelor care au o mică "rezervă de aur". De cele mai multe ori casa este închiriată, pentru că, în plus față de sărbătoare, el va oferi biliard, san și alte divertisment.
 4. Mergeți în jurul orașului. Opțiunea prezentată este cea mai economică. Compania zgomotoasă poate trece prin străzile orașului natal, oprindu-se lângă copacii urbani. Dacă luați costume de Crăciun, veți obține un adevărat carnaval.
 5. Extreme și exotice. Faceți cunoștință cu Anul Nou și în locuri neobișnuite. Unii urcă spre vârful muntelui, alții sunt scufundați. Unii merg într-o țară exotică sau într-un sat obișnuit pierdut. Depinde de fantezie.

Am împărtășit opinia mea. Puteți avea opinia voastră despre această situație. În orice caz, în fiecare zi se apropie Anul Nou și este timpul să începem să ne întâlnim să ne gândim acum.

Sărbăm Anul Nou în străinătate

Nu știu despre tine, dar mă pregătesc pentru Anul Nou în avans. Unii oameni sărbătoresc sărbătorile de Anul Nou cu familiile lor, fără a părăsi apartamentul. Cineva ca ei să petreacă într-un restaurant cu prietenii. Intotdeauna imi doresc amintiri de neuitat si experiente minunate. Dați-le numai în străinătate.

Companiile de turism oferă o selecție frumoasă de tururi de Anul Nou. Există atât de mulți dintre ei încât ochii se ridică. Puteți petrece vacanța de Anul Nou oriunde în lume. Să vorbim despre întâlnirea cu Anul Nou în străinătate. Acest lucru va ajuta la determinarea locului de sărbătoare.

Voi împărtăși impresiile mele despre țările în care am putut vizita. Să începem cu Europa.

 • Republica Cehă Dacă sunteți obosit de agitația orașului, vă puteți relaxa în Praga - capitala acestei țări minunate. Praga este plină de castele vechi și de case atractive. Cu încredere spun că excursia de Anul Nou la Praga este o poveste reală.
 • Finlanda. Helsinki este un loc minunat pentru turiștii de iarnă. Mergeți într-un tur, pentru o perioadă scurtă de timp, puteți aprecia cele mai interesante locuri. Finlanda nu se poate lăuda cu numeroase monumente arhitecturale, dar orașele țării umple această diferență prin muzee, festivaluri și festivaluri.
 • Suedia. Unii călători vadă asemănări cu Petersburgul din Stockholm. Dar acest oraș este unic. Stockholm - adunarea cartierelor urbane si rurale din diferite ere. În opinia mea, capitala Suediei este un muzeu unic, a cărui principală expoziție este considerată un palat regal, distins prin eleganță și lux. Ca parte a vizitei acestui loc, puteți să vă uitați în armura și în adevărata trezorerie. În general, Suedia este perfectă pentru o excursie de familie de Anul Nou.
 • Franța. Dacă vă decideți să mergeți în Franța, pot spune imediat că veți petrece vacanțele de Anul Nou într-o atmosferă plăcută și plăcută. Străzile orașelor franceze vor încânta cu ghirlande și iluminări, oameni prietenoși și distracție omniprezentă. În plus față de atracții, Franța va oferi bucătărie excelentă. Nu uitați de vânzările de Crăciun, care încep după Anul Nou și durează până în februarie. Dacă doriți să combinați vacanțele cu achiziționarea de bijuterii, parfumuri sau îmbrăcăminte, ar trebui să mergeți la Paris.
 • Germania. Anul nou în Germania este o sărbătoare specială. Locuitorii au ținut diverse obiceiuri și ceremonii, care sunt în mod necesar respectate. În ajunul sărbătorilor de Anul Nou, germanii decorează case cu coroane de flori de pin, iar după apusul soarelui luminează ghirlande și lumini. Masa festivă este decorată tradițional cu gâscă, prăjită cu mere.
 • Egipt. Dacă nu doriți să sărbătoriți Anul Nou într-o atmosferă rece, mergeți în Egipt. Aici așteaptă soarele cald, nisipul galben, servicii excelente. Și deși Egiptul este un stat islamic, turiștii au voie să sărbătorească în felul lor.
 • Croaziere pe mare. Agențiile de turism oferă călătorii de-a lungul coastei scandinave. Ca parte a acestei excursii de Anul Nou puteți vizita Finlanda, Suedia și țările baltice.
 • Insulele și țările exotice. O astfel de vacanță de Anul Nou este o plăcere scumpă. Dacă permiteți bani, puteți merge în China, Vietnam sau Thailanda, puteți vizita Maldive sau Sri Lanka.

Am sugerat câteva idei pentru sărbătorirea Anului Nou peste hotare. Există multe opțiuni. Totul depinde de preferințele și mărimea portofelului. Dacă sunteți obosit monoton, selectați una dintre opțiunile disponibile și mergeți acolo. Crede-mă, nu vei regreta.

4 locații originale ale Anului Nou în Rusia

În Rusia, este obișnuit să sărbătorim Anul Nou într-un cerc familial sau prietenos. Sunt mulți oameni care o fac așa. Dar sunt și acei ruși care vor să schimbe situația, sărind dincolo de limitele tradiției. Cu toate acestea, ei nu vor să meargă departe și să-și petreacă foarte mult.

În acest caz, cea mai bună soluție este un restaurant confortabil. Aici, atmosfera este festivă, iar programul este interesant, iar tortul de Anul Nou este delicios. Ca alternativă, centru de agrement adecvat, care este situat în imediata apropiere a orașului sau nu departe de acesta. Dar acest lucru uneori nu este suficient.

Întâlnirea cu Anul Nou oferă elemente de basm, aventură și mister.

 1. Statiune de schi. Dacă vă plac activitățile în aer liber și așteptați un miracol, cumpărați un bilet la o stațiune locală de schi.
 2. O excursie la mare. În imediata apropiere a orașului Sochi se află o stațiune minunată Krasnaya Polyana. Mergeți aici, respirați aer curat și întâlniți Anul Nou într-o atmosferă minunată.
 3. Patria lui Moș Crăciun. Dacă doriți ca sărbătorile de Anul Nou să fie interesante pentru toți membrii familiei, vizitați orașul Veliky Ustyug, care este considerat locul de naștere al lui Moș Crăciun. Pe lângă peisajele pitorești și atmosfera minunată, va oferi cazare într-o cabană de sat și odihnă într-o baie.
 4. Inel de aur Vizitând unul dintre orașele inelului de Aur, veți sărbători Anul Nou într-un loc minunat. Nu contează, vei fi cu familia, prietenii sau jumătatea ta iubită. Fiecare dintre așezări, inclusiv Murom, Yaroslavl și Kostroma, vă va permite să admirați frumusețile naturii noastre, să vă familiarizați cu istoria țării și să vă odihniți minunat.

Voi adăuga că în țara noastră se obișnuiește sărbătoarea de două ori a Anului Nou. Conform stilului vechi, acest eveniment se încadrează pe 7 ianuarie. Dacă în acest moment aveți o vacanță, mergeți la Petersburg.

În acest caz, nu trebuie să vă ocupați de decorarea casei și puteți petrece timpul liber în hotel și în excursii de vizitare a obiectivelor turistice, unde veți vizita Cetatea Petru și Pavel, Schitul și Catedrala din Kazan.

Anul Nou 2017

Anul Nou este o vacanță favorită, distractivă și luminată. Există multe locuri minunate pe planetă pe care doriți să le vizitați atât de mult.

 • Anul Nou poate fi sărbătorit la o stațiune de schi. De exemplu, în Europa există o mulțime de ele. Desigur, nu toată lumea își poate permite o excursie în Austria sau Elveția. Dar, puteți merge în România sau Slovacia. Aici și acolo sunt munți înalți, iar zăpada albă este prezentă.
 • Dacă prima opțiune nu este potrivită, mergeți la centrul de recreere. Deci, veți întâlni Anul Nou așezat pe canapea într-o casă confortabilă, savurând șampanie răcită și mâncând un tort delicios de burete. Multe dintre baze vă vor oferi să participați la acest marș de Anul Nou, care vă va încânta cu emoții minunate.
 • Și nu este a ta? În acest caz, mergeți la una dintre capitalele europene. Această călătorie vă va permite să petreceți sărbătorile de Anul Nou departe de casă într-o companie multinațională zgomotoasă. Pot spune cu încredere că veți fi uimiți de bilele vieneze, de peisajul Praga sau de Poarta Brandenburgului.

Dacă aceste opțiuni nu vă plac, rămâneți acasă, decorați-vă casa, acoperiți masa de Anul Nou și petreceți sărbătorile într-un cerc familial cald și prietenos.

Doar tu poți alege un loc. Principalul lucru este că a fost distractiv, zgomotos și interesant. Vreau să spun că atunci când alegeți o anumită opțiune, trebuie să fiți ghidat de dorințele voastre. În acest caz, vacanța va fi un succes.

Atunci când încep să bată clopotele, luați un pahar, beți niște șampanie, asigurați-vă că vă dați o dorință și așteptați un cadou frumos pe care îl va prezenta Bunicul Frost.

Lasă Un Comentariu