De ce o femeie se îndrăgostește de o femeie?

Nu, nu credeți, nu sunt nebun. Și nu sunt obsedat de filme romantice. Este doar ... dar destul de dificil ... În general, viața mea sa dezvoltat într-un mozaic ciudat.

Sunt atras de femei! Da, da! Și mi-a plăcut mereu foarte mult. Și nu mă deranjează deloc că sunt femeie. Doar că aceasta confundă foarte mult societatea ... Prin urmare, ascund că nu sunt indiferent față de oamenii de genul meu. Și așa m-am îndrăgostit de o femeie.

Este foarte dificil de faptul că m-am îndrăgostit de una dintre femei. Nu, nici măcar așa. În cele din urmă m-am îndrăgostit de adevăr. Cum să-i spui asta? Nu știu. Și merită spus? Această femeie este prietena mea cea mai bună, este foarte dragă pentru mine, chiar ca prieten. Și nu vreau să o pierd deloc. Dar știu sigur că de îndată ce îi voi spune despre sentimentele mele, nu ne vom mai putea vedea, nu vom mai comunica ca și până acum. Ea nu este încă căsătorită. E foarte inteligentă și, cel mai important, incredibil de frumoasă. Nu voi spera nimic, pentru că știu sigur că cel pe care-l iubesc are o orientare normală. Și nu am absolut nici un drept să o judec. Numele meu este Marianna, dragostea mea, într-adevăr, nume frumos? E un miracol. Părea să vină din cer. Și merită o mulțime de fericire umană. Prin urmare, nu voi impune sentimentele mele lesbiene asupra ei.

Uneori mă pierd complet în alegerea mea, așa cum pot face ceea ce trebuie? Uită de Marianne - nu, este imposibil, nu pot ... Pot să-i spun totul ... Nu, mulțumesc! Această opțiune este cu siguranță inadecvată. Poți opri complet vorbirea cu ea? Dacă nu ar fi cea mai bună prietenă a mea, probabil că aș fi făcut-o.

Mă gândesc la ea tot timpul, sunt foarte îndrăgostită, acest lucru nu mi sa întâmplat niciodată înainte. Aceste gânduri mă chinuiesc foarte mult. Cum sa scapi de aceste ganduri despre ea? Uneori mă urăsc pentru această slăbiciune! Dar ură mea îmi face mai ușor să nu devin. Și fanteziile în sine nu dispar nicăieri. Desigur, am încercat de multe ori. Dar aceste încercări au fost toate pierdute, eu sunt neputincios? Este o risipă de putere și emoție.

Odată ce am citit o poveste interesantă despre modul în care două lesbiene fericite, încercând diferite căi, au decis să aibă un copil. Și chiar și-au înregistrat oficial căsătoria. Unii norocosi, dar din anumite motive nu eu! Și îmi pare rău că nu sunt unul dintre ei ... Nu, nici nu le invidiez. Invidia nu are nimic de-a face cu asta. Vreau doar să dau un exemplu, adevărat, uman, care era de fapt, dar nu cu mine.

Da, sunt lesbiană. Și declar în mod deschis prietenilor mei, astfel încât mai târziu să nu provoace neplăcere și șocuri. Doar de la părinții mei, ascund totul. Nu vreau să le rănesc, vor primi cele mai grave din toate aceste informații ... Nici o mamă, cred, nu poate supraviețui faptului că iubita și singura ei fiică nu este la fel ca majoritatea oamenilor. Despre tată - e înfricoșător să gândești așa.

Odată ce am făcut dragoste cu o femeie. Dar, într-un moment, întâlnirile noastre s-au oprit, deoarece ea a trăit cu o altă femeie timp de șase ani și nu avea să o lase pentru mine. A fost foarte dezamăgitor ... Este o rușine, dar nu durează deloc, pentru că nu aveam sentimente precum dragostea și afecțiunea. Tot ce am simțit pentru ea a fost atracția. De îndată ce prietenul ei a plecat pentru o călătorie de afaceri, telefonul meu a început să se întrerupă de la apeluri și SMS-uri. Ma chemat și mi-a scris, care, după ce a rămas fără iubitul ei de ceva vreme, mi-a "inundat" cu scrisori pasionate. Dar nu sunt așa de proastă să o cred. "Aeroportul de rezervă" nu este cazul meu. M-am bucurat. Dar nu mai vreau să mă duc acolo: această viață întârzie chiar mai mult decât mlaștina. Am fost foarte bun să petrec timpul cu ea în pat, dar întotdeauna mi-am amintit că a fost întotdeauna bine să se termine repede.

Am încercat chiar să construiesc o relație cu un singur om. Era unic, pentru că unul mi-a fost de ajuns. Era atât de dezgustător încât am visat că toți oamenii de pe pământ pur și simplu vor dispărea și vor rămâne doar femei. Este păcat, dar acest lucru este pur și simplu imposibil. Dar bărbații se hrănesc în jurul meu, ca și cum aș fi murdărit cu miere și sunt albine. Ei bine, cum se pot explica că nu sunt deloc interesante pentru mine, se pare că și-au acoperit urechile cu palmele și nu mă pot auzi deloc.

Deseori și adesea am repetat admiratorilor mei că nu eram deloc în aceeași orientare, că nu mergeau în direcția în care trebuiau să meargă. Reacția a fost complet diferită. Mulți chiar au crezut că este o glumă. Cineva nu mi-a crezut cuvintele. Cât de des am încercat să-mi schimb atitudinea față de mine, față de ceilalți și să devin o persoană obișnuită. M-am inchis din societate, am incercat sa uit, am scapat de aceasta problema prin singuratate. Dar mi-a lipsit destul timp: Întotdeauna am renunțat. Ei bine, a mea nu trebuie să fie singură. Acest stat mă face să mă îmbolnăvesc mereu! Ca și faptul că oamenii sunt foarte cruzi. Mi-a plăcut o femeie! De ce o pot iubi oamenii, dar nu pot? Și dacă este necesar, atunci prin toate mijloacele, voi dovedi tuturor că există multă masculinitate în mine. Doar acum probele mele nu înseamnă absolut nimic.

Dar îmi place foarte mult această frumoasă fată Marianna! Iar inima mea bate numai pentru ca ma trezesc in fiecare dimineata si o vad din nou un moment de neuitat. Mă bucur că pot să mă bucur de compania ei în fiecare zi, să vorbesc cu ea ... Să ne distrăm vorbind în cafeneaua noastră preferată, nu observăm nici măcar timpul. Lasă-l să zboare! În toate direcțiile! Este foarte important pentru mine că există momente pentru care vreau să trăiesc atât de mult. Vreau să fiu alături de ea. Sunt atât de încântată să fiu aproape de iubita mea femeie, dar este atât de dureros să aflu că nu pot atinge niciodată pielea ei delicată. Niciodată ... Este atât de înspăimântător și dureros. Vreau să țip în durere și să plâng de impotență. Știu că nu există nicio speranță. Nu există nici măcar un motiv să ne îndoim, iar acest lucru este evident.

Nu mă justific și nu vreau să mă justifice pe nimeni, spunând că există speranță ... uneori vreau să găsesc destulă înțelegere umană în sufletele oamenilor. Și atunci există o mare problemă: există oameni care sunt complet fără suflet pentru nenorocirea altcuiva. "Oamenii inimii" în înțelegerea mea sunt acei oameni care nu cunosc și nu-și dau seama ce dragoste este reală, de dragul căruia vreau să-mi dau totul. Dar există mulți astfel de oameni, judecând după povestile lor ... Acești oameni mi-au spus un secret teribil: trăiesc cu cei dragi, deloc în dragoste, pur și simplu au devenit atașați unul de celălalt sau au găsit beneficii în a doua jumătate. Ce fel de prostii pe care vi le duc aici acum ... De mult timp nu a fost nici un secret pentru nimeni, toată lumea știe asta cu mult timp în urmă! Da, eu nu dau vina pe nimeni, nu. Vreau doar să mă înțelegi, doar puțin. Probabil nimeni nu va răspunde pozitiv la cererea mea, dar nu vă întreb. Dar cumva, o să-mi iubesc mereu pe Marianna! Și nu-mi pasă ce gândesc oamenii despre mine, îmi place doar!

Eu trăiesc pentru ea și voi continua să trăiesc așa. Sper ca, întotdeauna, să o întâlnesc, îi voi aștepta. Acest fapt nu împiedică societatea noastră să-și trăiască viața obișnuită fără a interfera cu viața altcuiva. Cei care nu sunt de acord cu mine sunt problemele tale, problema mea va rămâne cu mine. Pentru înțelegerea dvs., sunt foarte recunoscător. Vreau să-ți dorești să experimentezi sentimentul de iubire frumoasă pe care o simt! Principalul lucru este că este reciproc, iar restul poate fi întotdeauna discutat și rezolvat. Faceți cunoștință cu o astfel de dragoste ca și în filmele romantice între două femei, de exemplu ...

Lasă Un Comentariu